Çatalca Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0212 789 4640
WEB https://catalcakml.meb.k12.tr
Adres : Kaleiçi Mahallesi Makbul Sokak No50 İtfaiye yanı Çatalca/İstanbul
VİZYON : Vizyonumuz Çatalca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, okul paydaşlarımızla birlikte el ele vererek akademik bilgi ve sosyal etkinlik konusunda çevrede örnek teşkil eden bir okul yapmaktır.
MİSYON : Misyonumuz bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün,tam yıl
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Çatalca´ya Yenibosna´dan kalkan 401, 402, 403 ve 404 no´lu Özel Halk Otobüsü hatlarıyla ulaşabilirsiniz. Bu hatlar Yenibosna-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-Çatalca istikametini takip ederek ilçemize ulaşırlar.
Yerleşim Yeri : İstanbul´un en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi Çatalca kuzeyde Karadeniz, güneyde Büyükçekmece, doğuda Arnavutköy, batıda Silivri ve Tekirdağ ile çevrilidir. İlçe merkez mahallelerinin nüfusu 26.000, toplam nüfus 36.000 civarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 55 km, Çatalca ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :